• Kurban Bayramımız Kutlu Olsun
  • Hoşgeldiniz...
  • Haber Başlık : Beğendikli 55 kız öğrenci ilk kez sinema ile buluştu.
  • Haber Konu : Beğendikli 55 kız öğrenci ilk kez sinema ile buluştu.
  • Haber Tarih : 29.05.2017
Beğendik ortaokulunda eğitim gören 8.sınıf kız öğrencilerinin hem okullaşma oranını artırmak, hem de TEOG sınavı sonrası öğrencilerin streslerini atmaya yardımcı olmak üzere Beğendik Belediyesi tarafından 55 kız öğrenciye günübirlik Siirt gezisi düzenlendi. Gezi kapsamında Siirtte ki ortaöğretim kurumları ziyaret edildi. Şehir turu ve öğle yemeğinin ardından Andera AVMde bulunan sinemada film gösterimi yapıldı. Film gösteriminin akabinde oyun salonunda öğrenciler keyifli anlar yaşadı. Beğendik belediye başkanı Hakan ŞEKER: Belediyemizin sosyal-kültürel faaliyetleri kapsamında kız öğrencilerimizi sinema ile tanıştırmak, eğlenmelerine vesile olmak ve bu mutluluğu gözlerinden okumak paha biçilmez. Beğendik belediyesi olarak bu tür organizasyonlar sık sık yapılacak ve özellikle kız çocuklarımızın okullaşma oranını artırmak için elimizden geleni yapacağız. dedi.
FotoğrafFotoğrafFotoğrafFotoğraf