• Haber Başlık : Beğendik Köprüsü ile konforlu ulaşıma kavuşan vatandaşlar mutlu
  • Haber Konu : Beğendik Köprüsü ile konforlu ulaşıma kavuşan vatandaşlar mutlu
  • Haber Tarih : 18.04.2021
Beğendik Köprüsü ile konforlu ulaşıma kavuşan vatandaşlar mutlu
Beğendik Belediye Başkanı Gürgün Özdemir, yol ve köprü projesinin olumlu yansımalarını gördüklerini söyledi.
Pervariden Vana 5 saati bulan seyahat süresinin 2 saate düşmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirten Özdemir, Yol ve köprünün getirisi en çok bize ve yöre halkına oldu. Daha önce ancak traktörle ve yük hayvanlarıyla geçebildiğimiz köprüden her gün yüzlerce araç geçişine tanık oluyoruz. Şimdiden ticari getirisini görüyoruz. diye konuştu.
Başkan Özdemir, bu projenin aynı zamanda bölgenin turizmini de canlandıracağını, yerli ve yabancı yatırımcının bölgeye gelmesini sağlayacağını belirterek, emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına teşekkür ettiğini aktardı.
Kaynak: Anadolu Ajansı Mehmet Niyazi Deniz
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf