• Haber Başlık : Belediyemizin yaptığı çalışmalar vatandaşlara olumlu yansıyor
  • Haber Konu : Belediyemizin yaptığı çalışmalar vatandaşlara olumlu yansıyor
  • Haber Tarih : 18.04.2021
Belediyemizin yaptığı çalışmalar vatandaşlara olumlu yansıyor
Beğendik Belde Belediye Başkanı Gürgin Özdemir, beldenin sorunlarını çözmek için Ankara ile sıkı temas kurarak beldeye yeni projeler kazandırmaya çalıştıklarını aktardı.
2 bin 500 nüfuslu beldede yaşayan her vatandaşın yüzünün gülmesi için sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdiklerini aktaran Özdemir, yapılan hizmetlere beldeye tersine bir göçü sağlamayı amaçladıklarını söyledi.
Başkan Özdemir, şöyle devam etti;
Pervari Beğendik ve Beğendik Hizan yolunun büyük ölçüde tamamlandı. Yakında Türkiyenin en yüksek konsol viyadüğü olan köprü hizmete alınması ile Hizan Beğendik ve Beğendik Pervari arası yol dönemimizde yapıldı. İstinat duvarları, mezarlık ihata duvarları, sokaklarda düzenlemeler yaptık.
Beldemizde İnşallah en kısa zamanda alt yapı işine başlayacağız. Altyapı Projesi şubat ayında tamamlanıyor.
Tarım ve Orman Bakanımızla irtibat kurdum. Bir itfaiye aracı verdiler.
Temiz içme suyu şebekesi ve mesire alanları yapacağız, diye sözlerini tamamladı.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf