• Haber Başlık : BEĞENDİKTE BÜYÜK DEĞİŞİM BELEDİYENİN ÇALIŞMALARI TAKDİR TOPLUYOR
  • Haber Konu : BEĞENDİKTE BÜYÜK DEĞİŞİM BELEDİYENİN ÇALIŞMALARI TAKDİR TOPLUYOR
  • Haber Tarih : 18.04.2021
BEĞENDİKTE BÜYÜK DEĞİŞİM BELEDİYENİN ÇALIŞMALARI TAKDİR TOPLUYOR
Siirtin Pervari ilçesinin Beğendik Beldesinde belediyenin yaptığı çalışmalar vatandaşların takdirini topluyor. Belediye Başkanı Gürgün Özdemir beldenin sorunlarını çözmek için belde ile Ankara arasında mekik dokuduklarını belirtti.
Beldenin çok göç verdiğini belirten Özdemir halen beldede 2500 kişinin yaşamını sürdürmesine karşılık 12.500 kişinin beldeden göç ettiğini belirterek yaptıkları çalışmalarla bu göçü durdurmaya çalıştıklarını söyledi.
Daha öncede bir dönem belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü belirten Özdemir yaptığı hizmetleri ve yapmayı hedeflediği çalışmaları anlattı.
En büyük sorunlarının eğitim ve sağlık alanlarında olduğunu belirten Sn.Özdemir şöyle devam etti,
En büyük ihtiyacımız bir lise. Lisemiz yok. Beldemize pansiyonlu bir lise yapılmasını istiyoruz. Bu güne kadar arsa bulamadığımız için bunu yapamadık. Ancak şimdi arsa sorununu çözdük. İnşallah kısa zamanda lisemizin inşaatına başlayacağız.
Sağlık Bakanlığımızdan bir sağlık ocağı sözü aldık. Bir aile hekimi doktor görev yapıyor. Yeni bina ile birlikte inşallah doktor sayımız artacak, temennileriyle sözlerini tamamladı.
Belde halkının desteğinin arkasında olduğunu belirten Özdemir çalışmalarında kendisine destek veren Pervari Kaymakamlığı, Siirt Valiliği ve Bakanlıkların Yetkilileri ile Milletvekili Osman Ören ile Siirt Ak Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaça teşekkür etti.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf